Copy GeneralSzolgáltatásokMarketing és irodai szolgáltatásokSTARTUP csomag

STARTUP csomag

Üzleti csomag STARTUP vállalkozásoknak
Startolj velünk!:)

Új vállalkozást tervezel, de nincs ötleted a kezdeti promócióhoz? Már van vállalkozásod, de egyelőre nem látod, már a működésed elején hogyan nyűgözhetnéd le leendő ügyfeleidet és partnereidet?

A Copy General és munkatársai egyértelműen úgy gondolják, hogy az innováció sosem egy szigorú szakmai meetinggel, hanem egy jóízű beszélgetéssel indul egy kávé mellett. Szeretnénk megkönnyíteni a kezdetet: mielőtt konzultálnál a designereddel, mielőtt megírnád a szöveget a brosúrádba, értékesítési tanácsadóink örömmel állnak rendelkezésedre annak kapcsán, egy céges anyag ténylegesen mikor tud eladni. Együtt megbeszélhetjük, mitől lesz cool és valóban ügyfélvonzó egy, a vállalkozásodat hatékonyan bemutató anyag!

Valósítsd meg az ötleteidet a Copy General segítségével: vállalkozásod elindításához alap - és bővített csomagot biztosítunk kedvező áron.

A STARTUP alapcsomag tartalma:

PRINT

 • bélyegző (e nélkül egy vállalkozás sem működik)
 • névjegykártya (ha profi, úgy ad el, hogy nem is kell megszólalnod :) )
 • levélpapír (azoknak, akik a részletekre is ügyelnek)
 • kétoldalas, kétszer hajtott bemutatkozó szóróanyag (rajta keresztül tájékozódnak rólad a potenciális ügyfelek)
 • mappa (a mellett, hogy szuper repi ajándék, névjegykártya, szóróanyag, bemutatkozó levél is könnyedén tárolható benne)
 • roll-up (annak érdekében, hogy már a kezdet kezdetén sikerrel szerepelj expokon, kiállításokon, nagyobb találkozókon)

A STARTUP alapcsomagot igény szerint bővítheted borítékkal, brosúrával, falinaptárral, gyűrűs mappával, molinóval, papírtáskával, poszterekkel (hogy az irodád is jól érezze magát és Te is benne :) ). A csomagok tartalmát vegyítheted is, mi hozzád igazodunk!


ONLINE

Állandó stratégiai partnereink közreműködésével online alapcsomagunk részei:

 • honlap design és fejlesztés (a domain vásárlástól a honlap élesítéséig) és / vagy  webshop design és fejlesztés
 • Facebook cover design
 • LinkedIn company page design
   

Örömmel segítünk céged arculatának kialakításában is, tervezőgrafikusaink állnak rendelkezésedre innovatív elképzeléseid mentén.

A Copy General kiemelt figyelmet fordít a STARTUP cégekre annak érdekében, hogy azok maximálisan ki tudják használni a bennük rejlő potenciált. Fordulj hozzánk bizalommal, kérj vállalkozásodra szabott egyéni árat munkatársainktól a sales@copygeneral.hu vagy a +36 20 424 4845-os telefonszámon!