Copy GeneralSzolgáltatásokNyomtatás és másolásDisplayek

Displayek

"Mondd el és elfelejtik, mutasd meg és emlékeznek, vond be őket és megtanulják", idézzük az egyik klasszikust, Confuciuszt.

Az élménymarketinget kiszolgáló eladáshelyi reklámok (Point of Sales, POS) szerepe felértékelődött: az online hirdetések miatt a nyomtatott promóciós anyagok kiszorulhatnának, ha nem töltenék be azt a pótolhatatlan funkciójukat, hogy a POS displayeket ténylegesen akár az emberek „lába” elé lehet helyezni az üzletekben. Kiemelt szereppel bírnak a szórakoztató, figyelemfelkeltő standeek, legyen az egy kedves állatka, vagy egy ember-nagyságú celeb kartonja. A displayeken keresztül helyben érződik a hatás, hiszen pl. impulzusvásárlást generálnak. A POS displayek tehát olyan speciális promóciós eszközök, amelyek magukra vonzzák a vásárlók, ügyfelek tekintetét, mert designjukat, formájukat illetően feltűnőek.

 

A displayek kiválóan kiszolgálják az eseményeket is, hiszen fokozzák azt a pozitív élményt, amelyet egy esemény hivatott nyújtani. A megfelelő dekorok megjegyezhetővé tesznek bármilyen üzleti célt szolgáló rendezvényt, legyen az szakmai konferencia vagy legénybúcsú.

Cool dekorelemeink garantáltan emlékezetessé teszik rendezvényét vagy üzlethelyiségét. :)

karton

Ajánlásunk: falrendszerek, rendezvény installációk, displayek, roll-upok, hostess-pultok (kartonból, műanyagból), kiállítás standok, kitámasztó-lábak, szórólaptartók és sok minden más.


Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre!
Kapcsolat: http://www.copygeneral.hu/arajanlat-sales-kapcsolatok