Copy GeneralAktualitásokEgyedi naptársémák 2020-ra

Egyedi naptársémák 2020-ra

Lepje meg egyedi, személyre szóló ajándékkal szeretteit: válassza a Copy General egyedi naptársablonjait. Korosztálytól függetlenül a személyes fotókkal ellátott naptárak mindig tökéletes ajándékként szolgálnak! Gyűjtse össze a kedvenc képeket, válassza ki az Önnek tetsző sablont és rendelje meg 2020-as naptárát. Készíttessen egyedi - személyes vagy céges - naptárt 2020-ra. A naptár személyes használatra is tökéletes, ajándéknak pedig kiváló!

Akciónk 2020. január 31-ig tart. Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy áraink frissítés alatt állnak.

SÉMÁK:

  • Hagyományos (A3, A4)
  • Retro (A3, A4)
  • Állatos (csak A3)

 

Falinaptárak

3 féle: hagyományos, retro, állatos naptár.
13 lapos naptárunk A4-es és A3-as méretben elérhető. 100g-os lézer papírra készül, fólia előlappal és karton hátlappal kiegészítve, akasztóval ellátva. A naptár lapon egy hónap szerepel névnapokkal vagy anélkül (állatos). Minden oldalra választhat saját fotót.

Ára:

  • A/4-es: 3490 Ft
  • A/3-as: 4890 Ft


RETRO:


HAGYOMÁNYOS:


ÁLLATOS:


Asztali naptár

Fekvő formátumú asztali naptárunk szintén 13 lapos, így egy naptároldal egy hónapot mutat, névnapokkal. A naptár 297x120 mm méretben 100g-os lézer papírra készül, amelyhez egy talpat is fűzünk, hogy stabilan álljon az asztalon. Saját fotót ez esetben is minden oldalra megadhat.

Ára: 3690 Ft


Poszter naptár

Poszter naptárunk kiválóan alkalmas azok számára, akiknek elengedhetetlen, hogy hosszú távra tervezzenek és hónapokkal előre lássák a várható programjaikat. Tekintse át az egész évet egyben! A poszter naptár A2, A1-es és A0-s méretben fotópapírra készül.

Ára: 25% kedvezmény a listaárból

 

Válasszon ki

1. naptársablont,

2. a sablonnal megfelelő mennyiségű képet

3. és rendelje meg mielőbb egyedi naptárát!

A képeket behozhatja üzleteinkbe is egy adathordozón vagy feltöltheti online megrendelő felületünkön is.

 

Az üzleteinkben a naptárak nyomtatott mintáit is megtekintheti.

Kapcsolat: sales@copygeneral.hu