Copy GeneralAktualitásokÉlénk színek, tartós fotók pillanatok alatt

Élénk színek, tartós fotók pillanatok alatt

Két Copy General üzletben elérhető a KODAK G4x fotó kioszk általi fotónyomtatási szolgáltatás. A KODAK kioszk nagy teljesítményű képfeldolgozásával kiváló minőségű fotókidolgozást kínál, azonnali nyomtatással. A képek feltöltése után az élethű nyomatok szinte pillanatok alatt készülnek el, a fotók élesebbek, színeik vibrálók, élénkek a KODAK PERFECT TOUCH™ technológiának köszönhetően. A nyomtatott képek foltokkal szembeni ellenállását, vízállóságát és könnyű letörölhetőségét pedig a KODAK XTRALIFE™ papír biztosítja. 

A KODAK fotó kioszkok könnyen kezelhető, felhasználóbarát felülete élménnyé varázsolja a fotók, fotókollázsok, üdvözlőkártyák és más fotó termékek készítését. 
A nyomtatni kívánt fotókat feltöltheti USB drive-ról, SD kártyáról, CD/DVD-ről vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül közvetlenül a telefonjáról is. A feltöltés után a kiválasztott fotókat az érintőképernyős felületen tovább szerkesztheti, kivághatja, módosíthatja a szín beállításokat, vagy eltüntetheti a vaku használat okozta vörös szemeket is. Választhat színes, mintás fotószegélyekből, üdvözlőlap sablonokból. Több fotó felhasználásával készíthet fotókollázst is. Sőt, feliratozhatja a fotókat, idézeteket is írhat melléjük. 
A végső jóváhagyás után pedig már kezdődhet is a fotók nyomtatása. 

A fotók nyomtatása több méretben történhet, a legkisebb nyomtatási méret 10x15 cm, a legnagyobb 20x30 cm. 

MéretAzonnal fotókidolgozás / dbFotó kollázs, üdvözlőlap készítése
10×15155 Ft-
13×18295 Ft390 Ft
15×20355 Ft480 Ft
20×30705 Ft905 Ft

Az árak az áfát tartalmazzák.